реклама Делікат

реклама

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та профільна заступниця Анастасія Чубіна відзначили батьків юнаків та дівчат, які впродовж навчання проявили себе у соціально важливій, волонтерській, благодійній діяльності.

У Черкасах провели свято подяки


Це молоді люди, які щиро прагнуть змінювати світ на краще, небайдужі до проблем суспільства, готові простягнути руку допомоги тим, хто її потребує. Вони - волонтери, лідери учнівського самоврядування, учасники різноманітних соціальних проєктів, які вже зараз роблять свій вагомий внесок у розвиток нашого міста та всієї України.

Від імені всієї громади Анатолій Бондаренко висловив щиру подяку батькам за те, що ви виховали таких дітей.

“Ваша турбота, любов та підтримка допомогли їм стати справжніми патріотами, волонтерами, лідерами, які не бояться труднощів та йдуть до своїх цілей. Ви вкладаєте душу та серце у виховання своїх дітей, робите їх кращими, навчаєте бути небайдужими до проблем інших. Завдяки вашій мудрості, любові та підтримці ми можемо пишатися нашими випускниками. Ці діти – наша гордість", - підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

"Це ті діти, які вже сьогодні творять майбутнє нашої країни. Вони - наша надія. Ми віримо, що вони зроблять світ кращим, адже ви, шановні батьки, вже заклали в них найкращі якості - доброту, людяність, патріотизм", - прокоментувала Анастасія Чубіна.

"Від імені всіх батьків, дякую міській владі за підтримку та сприяння розвитку наших дітей. Завдяки вам у наших дітей є гідна освіта, вони мають великі перспективи та плани на майбутнє. А головне – вони впевнені у нашій перемозі", - сказала мати однієї з випускниць Раїса Мартинюк.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100