реклама

реклама Делікат

реклама

На Черкащині відбулися триденні навчання в форматі військово тактичної гри в страйкбол в рамках реалізації фізкультурно-оздоровчого заходу "Спорт, що нас об'єднує".

Захід відбувся з 31.05 по 02.06 за підтримки КУ ЧОР ЧОЦФЗН "Спор для всіх" у співпраці з представником ГО "Айдар-95" Уланенко Володимиром.

447967368_2734379783397964_8738442925657193936_n

Головні мета та завдання Заходу:

-формування засад національного спротиву, основ його ведення та підготовки.

-розвиток фізкультурно-спротивної реабілітації серед ветеранів війни та членів їх сімей, військовослужбовців, працівників сектору безпеки та оборони України.

Учасники Заходу були поділені на дві команди для відпрацювання тактики і стратегії задля виконати поставлених завдань. Для однієї команди - це було утримання ключових позицій та встановлення макетів мінних загорож, а для іншої команди стояло завдання захоплення головних позицій, просування вперед та розмінування мінних огорож. Захід відбувався в дві фази - денну та нічну на території площиною 1500*700 метрів.

В Заході прийняло участь 120 осіб, які для відпрацювань використовували пневматичну зброю, піротехнічні міни та гранатомети.

На наш час надзвичайно актуальне проведення подібних дійст, оскільки вже зараз ми маємо бути сильними фізично і морально та напрацьовувати навики тактики ведення бою та вміти здійснювати супротив агресії.

Висловлюємо подяку всім причетним до організації та проведення Заходу:

-голові Чиринської міської ради - Віктору Харченко;

-начальнику ЧМРВ ГУ ДСНС України в Черкаській області -Анатолію Кобку.

Про це пише КУ ЧОР ЧОЦФЗН "Спорт для всіх"

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100