реклама Делікат

Черкаська громада вже втретє стає переможцем у конкурсному відборі серед територіальних громад для створення літніх клубів у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні». Цього року було подано 340 заявок від громад з усіх куточків України.

Фото: dogp.gov.ua


Конкурсна комісія, до складу якої увійшли представники Міністерства освіти і науки України, Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, а також Всеукраїнської Асоціації об'єднаних територіальних громад, обрала лише 27 громад, серед них і наша.

Попереду на педагогів нашого міста чекає навчання, а на дітей - старт роботи літніх дитячих клубів DECIDE Summer Clubs 2024 «Ми вдома — в Україні».

Нагадаємо, що Швейцарсько-український проєкт DECIDE впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольства Швейцарії в Україні.

Інформація щодо реєстрації на відвідування літнього табору буде опублікована згодом, зазначає департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100