реклама

реклама Делікат

реклама

Прибутковий тепличний комплекс із вирощування овочів у Черкаській області (1 км від м. Черкаси) виставили на продаж.

Фото: inventure.com.ua


Про це говориться у повідомленні InVenture, пише agroportal.ua.

Підприємство має потужності з виробництва овочів та ягід, а також їх зберігання: теплиці з опаленням (2850 м²), теплиці весняно-осінні (6000 м²), що обладнані централізованою системою поливу та внесення добрив (фертигаційний вузол), а також боковими та верхніми системами провітрювання.

Також у господарстві є 4 холодильні камери загальною ємністю 40 т для зберігання продукції та овочесховище ємністю 200 т. Одне з виробничих приміщень має статус квасильно-засолювального пункту, що дає змогу надалі займатись виробництвом солінь (овочі, салати, гриби інше). Відповідно, для засолювання є ємності з харчової нержавіючої сталі та бочки з харчового пластику.

«Наразі підприємство займається вирощуванням овочів і реалізує продукцію через мережі супермаркетів у Черкаській, Харківській, Київській, Полтавській та Кіровоградській областях. Є можливість працювати з національними ритейл-операторами. Підприємство є платником ПДВ, що дає можливість повною мірою працювати як з ФОП, так із ТОВ, що є платниками ПДВ», — уточнили фахівці.

Культури що вирощуються: огірки, томати, перці, кавуни, дині, цибуля, часник та інше.

«Оскільки бізнес має характеристики сезонності, то, відповідно, постійних працівників наразі 18, а в сезон їхня кількість збільшується до 60+, але все залежить від асортименту вирощування», — уточнюється у повідомленні.

Для обробки відкритого ґрунту є все необхідне навісне обладнання та транспортні засоби, які ними комплектуються. На території господарства є декілька господарських споруд і велика кількість садового інвентаря, а також мебльований офіс з оргтехнікою та кімнати для перевдягання персоналу, пункт відеоспостереження, прохідна, кунг із дровяним опаленням для охорони на полях в літній період.

Земельні ділянки: 1,1 га — оренда до 28.04.2030, 1,4 га — оренда до 28.04.2030, 2 га — право власності, 22,7 га одним масивом декілька ділянок — оренда на 1 рік.

Під’їзні асфальтовані дороги з двох сторін до трьох воріт. На полях польові частково асфальтовані дороги, а також повністю асфальтовані по периметру поля.

«10 м від підприємства є ТП, до якої під’єднане підприємство до 50 кВт. Газ відсутній. Воду отримуємо через свердловини, яких на території підприємства 6 шт. із водовиливом по 4м³/год. Глибина свердловин не потребує спецводокористування. На території є декілька зливних ям. Котельня загальною потужністю 900 кВт. Це три нових котли Altep по 300 кВт кожен і 4 теплоакумулятори по 7м³ кожний», — інформують у компанії.

Власники продають 100% корпоративних прав підприємства за $1,5 млн.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Кунг з дровяним опаленням 07.06.2024 20:09
для охорони на полях в літній період. Це саме те, що бракує охороні в літню спеку, коли навіть мухи 24/7 хєкають. Ну тоді до пари буде пасувати такий же, тільки з кондішином, на зиму, в співпраці з "Alexa", в спільному тепличному проекті "Завумний кунг". "С заботой о охранє!".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Свєта нет! 07.06.2024 17:27
До ... дверці та ТП та холодильники. Удачі і харошого настроєнія новому володарю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100