реклама

реклама Делікат

реклама

У міжнародному дитячому центрі «Артек», що під Києвом, відбулася масштабна подія, організована Національним олімпійським комітетом України, – Всеукраїнський пізнавально-спортивно-культурний захід серед дітей та підлітків «Швидше, вище, сильніше – разом!». 25 команд з усіх регіонів України змагалися між собою в спортивних і інтелектуальних батлах.

Фото: noc-ch.ck.ua


Черкащину на змаганнях представляла команда в складі учнів Черкаської гімназії № 9 під керівництвом учителя фізичної культури Дмитра Черненка. Підтримував команду спеціаліст відділення НОК України в Черкаській області Дмитро Притула.

Упродовж трьох днів учасники активно та захоплено виконували різноманітні завдання, знайомилися з однодумцями, пізнавали олімпійські цінності та просто гарно проводили час.

Фото: noc-ch.ck.ua


У програмі заходу була низка конкурсів: презентація команди, малюнок, баскетбол 3*3 між хлопцями та між дівчатами, смуга перешкод, квест по QR-коду, квест «Козацька Січ», олімпійська вікторина.

Команда Черкащини продемонструвала гарний результат у конкурсах «Квест по QR-коду» та квест «Козацька Січ», де виборола другі місця.

Фото: noc-ch.ck.ua


Організатори відзначили учасників приємними та корисними олімпійськими подарунками.

Про це повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100