реклама

реклама

Одарич-стратег

Одарич-стратег

Про важливість стратегічного планування написав у своєму Інтернет-щоденнику міський голова Черкас Сергій Одарич. «Без стратегічного планування зробити Черкаси комфортним і економічно розвинутим містом неможливо. Стратегію в управлінні містом можна порівняти з будівництвом. Адже спершу ви плануєте, складаєте кошториси, робите проекти, а вже потім починаєте будувати. Ті, хто спершу будує, а вже потім прораховує – банкрутує», - наголошує мер Черкас.


«Неможливо купувати сучасні сміттєвози, не встановивши по місту євроконтейнери; немає сенсу розвивати тролейбусний парк при відсутності фінансової можливості оновити рухомий склад; не вдасться зробити нормальні дороги, не використовуючи новітні технології в ремонті.  
Ми ставимо перед собою амбітне завдання: Черкаси мають стати найкомфортнішим містом в Україні й увійти до п'ятірки обласних центрів нашої держави за рівнем доходів громадян» - так визначає завдання міської влади на найближчі чотири роки Сергій Одарич.
Мер переконаний, що передумови для виконання його амбітних планів вже є - фактично сформовано виконавчий комітет, обрано заступників міського голови.

Сергій Одарич: Треба розуміти, що заступники - це, умовно кажучи, є «частинками міського голови». Провідний напрям їхньої роботи - стратегічне планування, вирішення питань за їхнім напрямком діяльності в комплексі. Тоді як поточними проблемами мають займатися директори департаментів, начальники управлінь спільно зі спеціалістами відділів.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Лмила 10.12.2010 09:53
Одні створюють захмарні проекти (стратеги), а інші (тактики) втілюють (пашуть) та ще й відповідальніст ь за це несуть СПРАВЕДЛИВО! Все як завжди, хто вміє працювати - той працює, хто не вміє - той керує!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100