реклама Делікат

КП «Дирекція парків» розчищає та приводить до ладу Соборний парк, який нещодавно було через суд повернуто громаді.

КП «Дирекція парків» розчищає та приводить до ладу Соборний парк


За десятиліття перебування поза віданням міста, парк заріс хащами, був занедбаний та засмічений. Подекуди висота трави сягала людського зросту, а деякі куточки парку стали непрохідними через чагарники та купи сміття. Тож для прибирання знадобилось багато робочих рук та зусиль.

«Підприємство приступило до розчистки та приведення в порядок парку Соборного, прибрали хащі, сухостої, дерева, які впали через негоду. Працюємо наполегливо. Думаю, що десь до середи приведемо парк повністю у належний стан. Мені здається, останній раз так парк оживав дуже давно. Намагаємося робити все можливе для громади, попри такі складні часи», – наголосив директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко.

Вже зараз доріжками парку під ошатними кронами дерев-велетнів приємно і, головне, безпечно прогулюватись. Ожили і клумби, поповнившись красивими декоративними рослинами та квітами.

Зараз комунальники активно ремонтують лавочки, приводять до ладу дитячий майданчик, продовжують розчистку від порослі та сухостоїв, зазначають у КП «Дирекція парків».

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Плаха 10.06.2024 21:35
А де ж мер-тіктокер та дружбан попа московського? Де відосік з граблями?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100