реклама Делікат

8 та 9 червня у Черкасах працювала Мобільна медична команда волонтерів «Global Care Force».

Це американська організація, яка збирає команди для надання безкоштовної медичної допомоги та безкоштовних ліків тим, хто її потребує, повідомляє Черкаська міська рада.

У Черкасах працювала мобільна медична команда волонтерів «Global Care Force»


Протягом двох днів лікарі-волонтери «Global Care Force» оглянули, надали медичні консультації та вручили набори необхідних ліків 183 внутрішньопереміщеним особам, які переїхали до Черкас із тимчасово окупованих територій України. Усі люди були дуже задоволені і висловлювали щиру подяку волонтерам.

Представники «Global Care Force» надають допомогу в Україні з вересня 2022 року. Їхня мета — продовжувати надання допомоги Мобільними медичними бригадами в різних куточках України, наступним регіоном, куди планують поїхати, буде Миколаївщина.

У Черкасах працювала мобільна медична команда волонтерів «Global Care Force»


«Висловлюю щиру вдячність представникам цієї організації за надану медичну допомогу та ліки для переселенців, які проживають у Черкасах. Ми радо підтримаємо і подальші доброчинні ініціативи, які покращують якість життя як черкасців, так і тих, хто приїхав до нашого міста, тікаючи від жахів війни», - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100