реклама Делікат

реклама

3,56 проміле алкоголю — результат огляду водія, якого поліцейські охорони Черкащини зупинили 10 червня в місті Сміла.

Подія сталася в Смілі близько одинадцятої години дня на вулиці Незалежності. До службового автомобіля поліцейських Управління поліції охорони в Черкаській області підійшов небайдужий громадянин і повідомив, що бачив автомобіль червоного кольору ВАЗ 2110, в який сів п’яний водій, і рухається по дорозі з порушеннями ПДР.

В Смілі небайдужі громадяни допомогли поліцейським виявити водія напідпитку


Поліцейські за лічені хвилини виявили транспортний засіб, на який вказував заявник. Наздогнали його та зупинили для перевірки. Спілкуючись з водієм, охоронці порядку побачили, що він добряче напідпитку, тож запропонували пройти перевірку на алкотестері. 3,56 проміле алкоголю показав спецприлад Драгер, а це майже в 18 разів більше допустимої норми.

На горе-водія автомобіля ВАЗ 2110, жителя одного із сіл Кам’янського району Черкаської області,  було складено протокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП. Від керування його відсторонили.

На місце події було викликано наряд СРПП Смілянського районного відділу поліції №2 ГУНП.

На щастя, обійшлося без пригод, повідомляє поліція охорони Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Петрович 12.06.2024 18:23
Кам'янського та і Смілянського району теж немає вже із 2020 року. Там існує кілька громад, але то деталі. Але сам факт, що якась особа, в час, колище коні й води не пили приїхала у місто і набралася там до поросячого виску, наштовхує на роздуми.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100