реклама Делікат

реклама

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» за підтримки The Jewish Federations of North America надасть жінкам-підприємицям у Черкаській та Полтавській областях мінігранти у розмірі 70 тисяч гривень на придбання необхідного обладнання для розвитку бізнесу.

«Продовжуємо посилення жіночих бізнесів в Україні. У п’ятому конкурсі мінігрантів ми закликаємо подавати свої заявки підприємиць з Полтавської та Черкаської областей. Знаємо, що саме ці регіони стали новою домівкою для тисяч родин, які були змушені виїхати з Харківщини або Донеччини у центр країни. За 2 роки роботи фонду ми вже інвестували 6,2 млн грн у жіноче підприємництво та пишаємося кожною з наших 87 грантерок. Ми не просто забезпечуємо жінок фінансовою підтримкою, а зміцнюємо сміливість та віру у себе. Наша мета – поступове охоплення програмою мінігрантів усіх регіонів країни», – сказала Влада Недак, засновниця благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні».

Pics

Участь у конкурсі можуть взяти жінки-підприємиці, які мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше, зареєстровані як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та готові створити мінімум одне робоче місце.

Термін подачі заявок: з 10 по 30 червня 2024 року.

Учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу мінігрантів для підприємиць Полтавської та Черкаської областей.

Довідка:

Благодійний фонд «Жіночі можливості в Україні» заснований навесні 2022 р. Фонд підтримує українок, які починають життя наново й релокують або створюють з нуля власний бізнес, організовує навчання для жінок і впроваджує гуманітарні проєкти. Фонд фінансується благодійними пожертвами американських жінок та родин, сімейними фондами єврейського походження.

У 2022-2023 р. під час перших чотирьох раундів конкурсу мінігрантів фонд «Жіночі можливості» вже забезпечив 87 грошових грантів для підтримки жіночого бізнесу. Також фонд задовольнив певні медичні потреби – закупив і передав сучасне обладнання для пологових будинків, понад 150 генераторів для медичних установ, а також 65 електровелосипедів для фельдшерок сільських громад прифронтових і прикордонних областей країни.

У 2024 році фонд «Жіночі можливості» отримав грант у розмірі 1,5 млн доларів від The Jewish Federations of North America, який спрямує на зміцнення жіночого підприємництва, гуманітарні ініціативи та розвиток громадського сектору в Україні. Цей грант надає можливість продовжувати розвивати жіночий бізнес в Україні, в який фонд готовий вкласти 600 000 доларів у найближчі 18 місяців і надати підриємицям 100 мінігрантів у різних регіонах країни. Ще 200 000 доларів фонд скерує на втілення гуманітарних проєктів.

Про це інформують організатори

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100