реклама

реклама

У Міжнародний день боротьби з корупцією, що відзначається 9 грудня, начальник УМВС України в Черкаській області Валерій Дерновий через міліцейську прес-службу поінформував громадськість, як правоохоронці Черкащини ведуть боротьбу з проявами корупції на території області.

Валерій Дерновий зазначив, що враховуючи географічне центральне знаходження нашої області, корупція на Черкащині має особливо контрастні прояви.

З початку року в органах державної влади, управління, судових органів та місцевого самоврядування викрито 98 злочинів, скоєних державними службовцями та депутатами різних рівнів, в тому числі 18 фактів хабарництва.

Всього до кримінальної відповідальності притягнуто 71 особу, зокрема: 6 керівників та заступників обласних управлінь (лісового господарства; охорони водних живих ресурсів та регулювання рибальства; капітального будівництва), 9 керівників міського рівня, в тому числі 6 – Черкаського міськвиконкому (заступник голови, начальник управління земельних ресурсів, начальник Департаменту житлово-комунального комплексу, начальник управління власністю міста, виконуючий обов’язки начальника Управління містобудування і архітектури, голова тендерного комітету, начальник Держкомзему в м. Черкаси, міський голова Лисянки), 16 керівників та працівників районного рівня (2 колишніх голови районних Державних Адміністрацій, голова районної ради, начальники відділів культури і туризму Драбівської та Кам’янської районних Державних Адміністрацій, начальник відділу Державного комітету земельного устрою у Христинівському районі, начальник Чорнобаївського районного відділу Державної виконавчої служби).

Як повідомив начальник УМВС області Валерій Дерновий, на сьогоднішній день працівниками міліції порушено більше 200 кримінальних справ по посадовим особам об’єктів народного господарства, з них 80 злочинів по посадовим особам, наділених функціями держави. До кримінальної відповідальності притягнуто 67 державних службовців, які нанесли державним інтересам збитків на суму близько 40 мільйонів гривень. Нині забезпечено відшкодування близько 25 млн. грн.

реклама

Коментарі  

 
0 #8 Арсен 15.12.2010 01:23
Що начальники відділів культури могли шкідливого заподіяти? Мабуть мовчали українською мовою, чим завдали збитків державі "для людей".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #7 Region 13.12.2010 14:48
Да доводив тих хто нехотів працювати....а хотів лише бути місцевим князьком....нормальних співробітників які розкривали злочини він поважам міг з ними даже келих коньяку випити. І непереносив тих хто **** лиже.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #6 Пенсионер 12.12.2010 19:14
Об умерших так писать не стоит. Олег Дмитриевич был самым честным начальником Черкасского УМВС и те, кто лично его знал, меня понимают. А *** ответ таков, вижу ты был никем, фамилия видно у тебя никакая и коментар ты написал никому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #5 Helen 12.12.2010 11:03
Где сейчас Ваш подавивший корупцию в себе?...А скольких офицеров он довел до инфарктов и самоубийства?А сам он.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 Знаючий 11.12.2010 16:12
Коментарi вiрнi. Все iнше?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Region 10.12.2010 18:15
Да повністю згідной Кочегаров хоть і був самодуром, але він ніколи не дозволяв собі побори, в нього на першому місці завжди був результат роботи, а не гроші.Він був людиною відповідальною і порядок держав в УМВС.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Черкасщвнин 10.12.2010 17:29
На 100 процентов согласен с предыдущим мнением. Кочегаров мог быть самодуром. салдофоном, но не хапугой.После него полный беспредел начался.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Янукович 10.12.2010 13:15
Единственный в Черкассах человек подавивший коррупцию в себе это Кочегаров. Следуйте его примеру начальник УМВС області Валерій Дерновий !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100