реклама Делікат

реклама

Боєць 118-ї бригади ТРО Юрій Полячук сьогодні в Черкасах, проводить час разом зі своєю дружиною та 7-річною донькою.

– За порадою знайомих вирішили сходити на це свято. Фотографувалися, їли морозиво… Маю перерву між бойовими виконаннями, приїхав у відпустку. Не часто є можливість так зібратися з родиною!, – сказав захисник.

IMG_20240613_144308

Родинне свято «Татів день» влаштували в Дитячому парку з нагоди Дня батька, який відзначають у третю неділю червня.

У програмі заходу були: творчі руханки, інтерактивні руханки з дітьми за участі ростових ляльок, локація емоційного розвантаження, локація зі спортивними розвагами, локація з настільних ігор для батьків і дітей.

Захід організував департамент соціальної політики за підтримки Черкаської міської ради.

– Гості на заході могли щось створити разом, поговорити, краще пізнати свою дитину, відчути батьківську руку допомоги під час певних майстер-класів. Багато батьків зараз служать, багато на передовій, багато дітей втратили батьків – це великий біль для нашої нації, – сказала заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава.

IMG_20240613_145408

Також долучилися черкаські заклади соціальної сфери та професійно-технічної освіти, низка громадських організацій: центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Жага Життя», благодійний фонд «Слов'янське серце», підрозділ Асоціації Triangle Génération Humanitaire Ukraine.

Благодійний фонд «Слов'янське серце» презентував на заході програми «Життєві навички для батьків», «Сучасна родина».

– Ці програми передбачають тренінги для батьків. Ми навчаємо їх, як боротися зі стресом, керувати емоціями дітей, як казати «ні» в суспільстві, боротися з насильством, зокрема, гендерним, – пояснила фахівчиня благодійного фонду Людмила Уманцева.

Заслужений артист України Сергій Бобров виступив на сцені з авторськими піснями про батьків та дітей.

IMG_20240613_145452

Юлія Капуш

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100