реклама Делікат

реклама

12 червня 2024 року в читальній залі міської бібліотеки відбулося вручення премії «Гордість громади» дітям, які стали переможцями й призерами районних, обласних всеукраїнських міжнародних конкурсів, виборовши три перші призові місця та гран-прі. На заході були присутні рідні, а також педагоги, чия праця і професіоналізм не дозволяють закладу стояти на місці, а рухають його вперед.

У КЗ «Шполянський центр дитячої та юнацької творчості учнівської молоді» для вихованців створюються саме такі умови, за яких кожна дитина може розкрити свій талант, стати єдиною і неповторною. Тут вирує бурхливе творче життя: щодня народжуються нові обдарування, кожний день — це свято дитячої творчості, посмішки та щирої дружби.

448137851_401266576232710_6131802193279955_n

До присутніх звернулася Людмила Бондаренко, директор закладу. Вона привітала присутніх із закінченням навчального року й початком великих літніх канікул, побажала діткам гарно відпочити, набратися сил, не забуваючи про власну безпеку, а батькам — сили й натхнення у вихованні підростаючого покоління та подякувала за таланти, які прославляють нашу громаду.

Далі в урочистій обстановці відбулося вручення грамот і премій кращим вихованцям Центру.

Справжньою окрасою заходу стали пісенні номери від зразкового дитячого вокального ансамблю «Калинонька», керівник Валентина Каландирець.

Щиро вітаємо нашу креативну, надзвичайно талановиту та винахідливу молодь з отриманням заслужених нагород. Нехай вони стануть стимулом для подальшої праці над собою, для нових досягнень. Ми пишаємося вами. Сподіваємося, що своїми успіхами ви й надалі радуватимете батьків, педагогів і керівників гуртків.

Про це пише Шполянська міська рада об'єднаної територіальної громaди

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100