реклама Делікат

реклама

За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Черкаської обласної прокуратури визнано винним колишнього директора одного з ТОВ за фактом заволодіння майном за попередньою змовою групи осіб, службового підроблення та складання офіційних документів (ч. 3 ст. 206-2, ч. 3 ст. 358, ч. 2 ст. 366 КК України).

Слідством встановлено, що колишній директор одного з ТОВ за попередньою змовою групи осіб протиправно заволодів майном цього ж товариства шляхом вчинення ряду правочинів зі складенням та використанням офіційних підроблених документів.

448136073_883819940438970_4183877126005485702_n

Обвинувачений заволодів і часткою товариства засновників - чотирьох громадян Федеративної Республіки Німеччина, що заподіяло останнім шкоду в розмірі понад 10 млн. грн.

Суд визнав винним чоловіка в інкримінованому йому діянні та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком на три роки, з конфіскацією всього належного йому майна.

На даний час засуджений перебуває під вартою.

Судом встановлено беззаперечний факт того, що підсудний вчинив ряд злочинів, направлених на порушення нормального існування інституту власності, як частини економічних відносин та основ економічної системи держави, внаслідок чого було завдано збитків іноземним інвесторам.

Збитки, завдані потерпілим відшкодовано в повному обсязі, їх порушені права та інтереси поновлено в законному порядку.

Досудове розслідування здійснювалось СУ ГУНП в Черкаській області.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100