реклама

реклама Делікат

реклама

Служба безпеки зібрала докази протиправної діяльності керівника Черкаської єпархії УПЦ (МП).

Встановлено, що митрополит, незважаючи на отримані підозри, вкотре причетний до розпалювання міжконфесійної ненависті між вірянами в Україні. За даними слідства, клірик, знаходячись під домашнім арештом, активно веде сторінки у соцмережах.

Без назви

На «Ютуб-каналі» сайту Черкаської єпархії УПЦ (МП) та сторінці у Facebook релігійної установи він розміщував деструктивні матеріали. Його відеозвернення були спрямовані на формування передумов до міжконфесійної ворожнечі. Нагадаємо, що «на рахунку» митрополита це вже п’ята підозра щодо його антиукраїнської діяльності.

На підставі отриманих доказів йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 161 Кримінального кодексу України (порушення рівноправності громадян залежно від їх релігійних переконань). Наразі вирішується питання про обрання митрополиту чергового запобіжного заходу.

Комплексні заходи проводили співробітники СБУ в Черкаській області спільно з Національною поліцією за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури

Про це пише прес-служба СБУ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Душа клірика. 19.06.2024 19:02
Ой, ви б знали, як він тіко пережива, так змарнів! Тільки коли поночі я до нього повертаюсь та з його тєлом знову воссоєдіняюсь, тілько тоді він трошки розпускається. Душею канешно, ну тіко до ранку. Коли я його знову, з першими півнями покидаю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Вася 19.06.2024 15:36
у него подчиненный был,Игорьек звали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Скоромний пріют 19.06.2024 15:06
москальського чухонца! (кєлья врита в сирий берег дахнівської канави).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100