реклама Делікат

Випадок стався в одному з закладів громадського харчування 18 червня в Черкасах.

353b5863d0d78b5cd5795b7cff368acd_w1600

Про це повідомила “ВиЧЕрпно” речниця ГУНП у Черкаській області Зоя Вовк.

За її словами, жінку 1976 року народження вразило струмом під час використання електроприладів на роботі. Наразі правоохоронці встановлюють повні обставини події. Відомості за фактом внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за  ч. 2 ст. 272 КК України.

Як стало відомо з власних джерел видання, сталося це під час роботи в закладі “Bulochna”, що розташований в Південно-Західному районі міста. Жінка загинула на місці.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Папікова водійкиня 20.06.2024 10:49
Спитала у папіка, чи в машинкі током вбить не може? Сказав шо може. Коли акамулятор на голову впаде. А в закладі, це вже я так понімаю, і електроприлади всі не заземлені і це наслідок, бо першопричина - зєкономили на прокладці третього, провода захисту в проводці та встановленні автомата утєчки тока. Це таке ще з совка, по два проволочки тільки протягуть, нуль та фазу, а на захисному провіднику мідь економлять. Бо з міддю і в совкові, і в нашому городі - напряжонка. Мідь дорога. Прийомщики металу, желєзно!, на ній в керівників повибивались. А работніки нічого работодавцю не стоять. Прохсоюз може легко підтвердити нікчемність та безправність своїх підзахисних.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100