реклама Делікат

реклама

Від початку російської агресії поліцейські спільно з представниками силового блоку у посиленому режимі патрулюють вулиці Черкас та інших населених пунктів області.

Під час комплексного відпрацювання поліцейські перевірили 92 осіб. Виявили 20 порушників комендантської години. Правоохоронці зафіксували близько 14 адміністративних правопорушень та склали відповідні адмінматеріали.

У Черкасах перевірили понад 45 розважальних закладів щодо можливої роботи після 23:00 години


Під час забезпечення безпеки дорожнього руху працівники поліції склали шість протоколів: один за статтею 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП та пʼять протоколів за порушення правил дорожнього руху.

В місті перевірили понад 45 розважальних закладів щодо можливої роботи після 23:00 години. Порушення виявили в одному розважальному закладі. Правоохоронці вжили превентивні заходи та заклад припинив свою роботу.

Також під час повітряної тривоги правоохоронці проконтролювали доступність до сховищ. Обʼєкти цивільного захисту для громадян були відчинені.

«Якщо ви виявили, що у період повітряної тривоги укриття зачинені, звертайтеся до поліції. Повідомляйте до поліції про кожен такий факт для належного документування!» – зазначають у поліції Черкащини.

Правоохоронці й надалі проводитимуть комплексні відпрацювання, адже під час воєнного стану такі практичні безпекові заходи доводять свою ефективність.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #1 Хвєдя 22.06.2024 17:01
Таке впечатлєніє шо в поліціі нє стало сєржантов і рядових, осталісь охранять порядок одні майори і капітани. Аж страшно! :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100