реклама

реклама Делікат

реклама

У середмісті Умані виявили 33-річного громадянина Республіки Білорусь, який незаконно перебував на території України.

Іноземець прибув в Україну наприкінці 2014 року, через 90 діб територію України не залишив, тому набув статусу нелегального мігранта


Перевіряли чоловіка працівники Уманського відділу Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Перевіркою було встановлено, що іноземець прибув в Україну наприкінці 2014 року, через 90 діб територію України не залишив, тому набув статусу нелегального мігранта.

Міграційники притягнули громадянина Республіки Білорусь до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП, стягнули штраф у розмірі 5100 грн та ухвалили рішення про його примусове видворення з України. Зважаючи на небажання іноземця самостійно залишати територію України та відсутність у нього чинного паспортного документа, працівники ЦПМУ ДМС звернулися до суду з позовом про затримання іноземця з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ).

Після задоволення позову міграційники супроводили неврегульованого мігранта до ПТПІ, де він зможе перебувати до 6 місяців. Як тільки будуть виготовлені документи на повернення додому, іноземця видворять з країни.

Про це повідомляє Міграційна служба Кіровоградщини та Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100