реклама

реклама Делікат

реклама

У Черкаській міській раді відбулося засідання виконкому.

Перед початком основної частини засідання відбулася урочиста церемонія. Командування 66-ої окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго передало Черкаському міському голові Анатолію Бондаренку прапор бригади.

Командування 66-ої окремої механізованої бригади імені князя Мстислава Хороброго передало Черкаському міському голові Анатолію Бондаренку прапор бригади


66 ОМБр тісно співпрацює з нашими комунальними підприємствами, які допомагають їм в облаштуванні бліндажів та оборонних рубежів.

Від імені командира бригади міський голова вручив подяки: директору КП «Міськсвітло» Віталію Терьохіну, керівнику ГО “Волонтери Черкащини група “Койоти” Юрію Кулику за їхню сміливість, наполегливість та вміння вчасно допомогти.

Після урочистої частини члени виконкому розглянули понад 35 питань порядку денного.

Було прийнято низку важливих рішень, зокрема:

  • Ухвалили рішення на прохання ВП "Черкаська ТЕЦ" ПрАТ "Черкаське хімволокно” про тимчасову заборону руху транспортних засобів вул. Новопречистенською між вул. Надпільною та вул. Нарбутівською з 25 червня по 11 липня на час виконання робіт з підготовки теплових мереж до опалювального періоду.
  • Ухвалили рішення про надання безповоротної фінансової допомоги ще двом підприємцям, майно яких постраждало внаслідок падіння уламків ракети.
  • Прийняли рішення про встановлення стаціонарних технічних засобів (приладів контролю). З огляду на місця концентрації ДТП було вирішено встановити камери відеонагляду з фіксацією швидкості на перехресту вул. Гетьмана Сагайдачного і В’ячеслава Чорновола та по вул. Сумгаїтській біля будинків №17 та №21.
  • Також ухвалили рішення про відшкодування вартості виконаних робіт з капітального ремонту ліфтів трьом ОСББ.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Дитяча щиталка 25.06.2024 20:39
"На одному гектарі сідєлі -....." (далі слідує не поддающаяся перекладу гра поганял праффесоров та членів-кореспондентів міськради).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100