реклама

реклама Делікат

реклама

Вищий антикорупційний суд скасував арешти акцій "облгазів Фірташа".

Відповідне рішення прийнято 25 червня та сьогодні оприлюднено у судовому реєстрі, пише Економічна правда.

"Мотиви цього рішення будуть у повному тексті на наступному тижні", - заявили у суді.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) заявило, що таке рішення є "прямою загрозою для встановлення справедливості у справах повʼязаних із колаборантами та іншими злочинцями".

"Вважаю, що органи державної влади в таких ситуаціях мають діяти як єдиний синхронний механізм спільно з органами законодавчої та судової влади", - заявила голова агентства Олена Дума.

Днями облгази Фірташа принесли до держбюджету 77 млн гривень. Раніше, два роки, ці арештовані активи не приносили державі ні копійки, зазначили в агентстві.

"Але в результаті такого рішення ВАКС - питання щодо подальших надходжень до державного бюджету та притягнення злочинців до відповідальності - сумнівні", - додала вона.

З метою уникнення таких наслідків для держави та унеможливлення припинення доходів до бюджету, Національне агентство вже звернулося до Офісу Генерального прокурора щодо повторного арешту "облгазів Фірташа".

Нагадаємо, Компанія Group DF вважає рішення РНБО про продовження санкцій проти її акціонера Дмитра Фірташа спробою чинити тиск на бізнес. Group DF оскаржує санкції в українському суді і має намір звертатися у міжнародні.

Київський окружний адмінсуд припинив дію постанови НКРЕКП про зупинку ліцензії з розподілу газу для приватної компанії "Черкасигаз" та розширення ліцензії ТОВ "Газорозподільні мережі України" (бренд "Газмережі") на Черкащину.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #1 Оновлено 28.06.2024 19:37
Печерський суд арештував їх повторно. Не встигли ще й ноги в холодці захолонути та шашлики промаринуватись , на запланованій празниковій п'янці при накритій поляні, біля скромної хатинки в Дьоблінгу. З горя, піде теперь Мітьок на зустріч з ґуманьскою письменницею в кірху першого бецірка. Відвідати кагору з просфіркою. На шару.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100