реклама

реклама Делікат

реклама

Черкаські рятувальники зможуть самостійно ремонтувати металошукачі, які піротехніки використовують під час технічного обстеження території.

Черкаські рятувальники зможуть самостійно ремонтувати металошукачі, які піротехніки використовують під час технічного обстеження території


Усе це задля оптимізації та пришвидшення процесу розмінування забруднених вибухонебезпечними предметами територій. Компанія з розробки, виробництва інноваційного обладнання та програмного забезпечення для виявлення ВНП VALLON GmbH відгукнулась на прохання рятувальників.

Протягом чотирьох днів у Німеччині рятувальники переймали досвід у сфері ремонту спеціального обладнання, яке є на озброєнні піротехнічних підрозділів ДСНС.

Черкаські рятувальники зможуть самостійно ремонтувати металошукачі, які піротехніки використовують під час технічного обстеження території


Внаслідок повномасштабного вторгнення росії, територія України наразі є однією з найбільш замінованих у світі. Сотні піротехніків ДСНС, день у день, працюють на деокупованих територіях та на місцях прильотів російських ракет, проводять гуманітарне розмінування на землі та під водою. Сучасне оснащення саперів є надважливим для безпеки, оперативності та результативності виконання завдань за призначенням.

Наразі фахівці центру оперативного зв'язку, електронних комунікацій Головного управління отримали безцінні знання щодо ремонту та налаштування металошукачів. В результаті навчання співробітники ДСНС Черкащини отримали відповідні сертифікати.

Пресслужба ГУ ДСНС Черкащини

реклама

Коментарі  

 
0 #1 ЦІкавий 04.07.2024 16:18
Якісь такі всі здивовані на фото :cry: :o :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100