реклама Делікат

Вечір-діалог «Я тебе чую» відбувся в Morris Spase за участю Мирослави Которович – скрипальки, доньки єдиного музиканта, який грав на скрипці Нікколо Паганіні в Україні.

Богодар Которович помер 4 липня, 15 років тому. З тих пір Мирослава щороку втілює авторські проекти, завдяки яким відкривається різногранність скрипаля.

IMG_20240706_173047

– На початку липня завжди згадую про тата, влаштовую вечори пам’яті вже протягом 14 років. Розповідаю про те, що він колекціонував, що він любив. Про його незрозуміле єднання з квітами лаванди. Я розкриваю різні сторінки його життя, розповідаю вам, а сама – дізнаюся.

Гості наживо слухали твори українського композитора Валентина Сильвестрова у виконанні Мирослави Которович та її концертмейстра Наталії Строчан. Почули запис творів, присвячених Валентином Сильвестровим Богодару Которовичу.

На вечорі були присутні підприємці, представники компаній, митці із різних куточків країни: Сум, Дніпра, Києва, Полтави.

IMG_20240706_173411

– Це про єдність – коли інші регіони пізнають Черкащину, коли ми їдемо в інші регіони. Саме єдність допоможе перемогти і на військовому і на культурному фронті. Такі проекти народжуються через душу, через любов до вас, до нашої країни, – звернулася до присутніх засновниця вечорів-діалогів Марина Дяченко.

Захід мав благодійну мету: збір на фазовий пеленгатор на базі Kraken SDR 5 канального радіоприймача для 110 окремої механізованої бригади.

Юлія Капуш

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100