реклама Делікат

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одну зрадницю, яка від початку повномасштабного вторгнення пішла на співпрацю з рф у Херсонській області.

450216788_2193775161001663_5882136544047526363_n

Ворожа поплічниця після захоплення селища Велика Лепетиха підтримала російські війська. Крім цього, вона прагнула співпрацювати з окупаційною адміністрацією держави-агресора, яка створювала на захоплених територіях власні незаконні органи влади.

За це рашисти призначили її на посаду так званої «голови Великолепетиського муніципального округу Херсонської області».

Псевдопосадовиця організувала роботу органу місцевого самоврядування. Займалась формуванням штату та відбором кандидатів, відповідно до законодавства країни-агресора затверджувала роботу незаконного органу та брала участь у роботі «ради депутатів», де приймала рішення на користь ворога.

Встановлено, що зловмисниця і досі співпрацює із загарбниками, забезпечує стабільне та належне функціонування незаконно створеного органу влади, чим і посилює заходи тимчасової окупації.

Перебуваючи на «посаді», колаборантка здійснює безпосередню допомогу в проведенні рф підривної діяльності проти України.

На підставі зібраних доказів слідчі СБУ повідомили фігурантці про підозру за ч. 5 ст. 111-1 (колабораційна діяльність) та ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу Україну.

Зловмисниці загрожує від 15 років тюрми.

Заходи з викриття проводили співробітники СБУ в Черкаській області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Про це повідомляє СБУ в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #1 Адмін 09.07.2024 18:16
Пультрет ліца не запікселели! Буду жаліться куда нада! Ето же наш чілавєк!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100