реклама Делікат

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно молодої пари за фактом виготовлення та розповсюдження відеопродукції порнографічного характеру, вчинені за попередньою змовою групою осіб, скоєні повторно (ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України).

450264654_901922328628731_3744302315472650065_n

За версією обвинувачення, хлопець та дівчина, зареєструвавшись під псевдонімом на одному із веб-сайтів, нехтуючи нормами моралі та пристойності, неодноразово відтворювали статеві зносини, транслюючи їх за допомогою веб-камери користувачам вказаного сайту.

Незважаючи на те, що зловмисники кілька разів змінювали місце свого тимчасового проживання, їх цинічну протизаконну діяльність викрито правоохоронцями.

Досудове розслідування здійснює Уманський РУП ГУНП в Черкаській області.

У разі доведення винуватості обвинуваченим загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Вебку поставили враги! 12.07.2024 08:12
Кругом одні враги! Вже не тіко без броніка в ібінет не зайдеш! Хто ж знав, що ще йдуть і прямі репортажі? Добре, що сьогодні скасування покарання це чисто питання грошей. А коли й найсправді, позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років! Вони там в своём умє, лішить нас власті на годи! Не на день, не на два! На годи! Нас, кормільцев зреліщами наріда?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100