реклама Делікат

Військовозобов’язані до 16 липня 2024 мають оновити дані про себе.

image

Якщо це зробити у застосунку “Резерв+” або в ЦНАПі, далі потрібно з’явитися до ТЦК і пройти військово-лікарську комісію. Про це в інтерв’ю “18000” розповів заступник начальника Черкаського ТЦК та СП Роман Скрипник.

– Якщо людина в “Резерв+” або в ЦНАПі поновила свої військово-облікові дані, далі має слідувати за алгоритмом. Перше, що потрібно зробити –  з’явитися до ТЦК і пройти військово-лікарську комісію, – зауважив Роман Скрипник.

За його словами, громадянин під час візиту в ТЦК повинен мати з собою:

  • паспорт;
  • військовий квиток або військово-обліковий документ;
  • ідентифікаційний код;
  • усі медичні документи, які були впродовж життя.

– Багато випадків, коли людина приходить на ВЛК і не має жодного медичного документа. Озвучує скарги на здоров’я, але не має підтверджень. Тоді військово-лікарська комісія не може однозначно визначити ступінь придатності військовозобов’язаного. Такі випадки незручні ні ТЦК, ні ВЛК, ні військовозобов’язаному.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Сергійович 14.07.2024 05:03
Серьйозно? Згідно норм закону держава сама викликає за потребою того чи іншого громадянина на ВЛК поштовим повідомленням. Чи цей діяч своїми бряднями хоче зупинити місто? За його логікою всі повинні кинутись в обійми ВЛК. А робота ? А люди для виробництв бізнесу транспорту торгівлі? Так цеж усі ухилянти. С..А до чого ми докотились.. ворогі зовні придурки з середини..Хочу нагадати цьому клоуну що повістка повинна бути надрукована з вдрукованим прізвищем. І направлена згідно Закону і потре...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 В.Л. Ка 13.07.2024 17:05
Я теж в долі і просто повинна отримувати свою частину прибутку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100