реклама Делікат

У Головківському ліцеї з 4 по 7 липня вже втретє відбувся дитячий музичний форум-табір  "Junior 2024".

Фото Михайла Євтушенка


Він був організований ГО "Черкаси Джаз Оркестра" та Головківським ліцеєм на чолі з  Михайлом Євтушенком, Наталією Канюкою, Олександром Шнайдером.

З кожним роком збільшується географія учасників. Цього разу було 65 дітей-учасників з Головківки, Мельників, Кам`янки, Лісового, Шполи, Ватутіного, Сміли, Черкас, Богуславця, Мошен, Софіївки, Золотоноші.

Протягом 4-х днів перебування без гаджетів зав'язувались нові знайомства, дружби та співпраці. Після щоранкової хвилини мовчання на дітей чекала насичена програма з майстер-класів, занять ансамблю, оркестру та змішаних ансамблів, які змінювались спортивними змаганнями та іграми, тренуваннями, груповими та настільними іграми, катанням на коні, а також відвідинами Zernoland.

В змішаних ансамблях юні таланти вчились грати на слух, імпровізувати, а також писати музику. Діти самі вибирали, який із цих напрямків їх цікавить нині найбільше.

Традиційні ансамблі, а саме: фольклорний, духовий, струнний, вокальний, гітарний та ансамбль клавішних інструментів – надихали учасників тренуватись навіть за межами репетицій.

Фото Михайла Євтушенка


Попри шалений графік, діти проявляли велику згуртованість, дисципліну та відповідальність під час підготовки до гала-концерту, який відбувся на Жуковій горі. Концерт завершився виступом оркестру, а вдячна публіка запрошувала на біс.

Під час форуму-табору вдалось зібрати 6100 грн на закупівлю матеріалів для плетіння сіток.

«Завдяки зусиллям команди, які самовіддано працювали на громадських засадах, та з допомогою  партнерів і друзів  вдалось зробити форум-табір для дітей безкоштовним», – повідомляють організатори дитячого відпочинку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100