реклама Делікат

У спортивному комплексі «Будівельник» 20 липня урочисто відкрили Кубок України з боротьби греко-римської серед дорослих.

Фото: dogp.gov.ua


Протягом двох днів спортсмени з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Запорізької, Київської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської та Черкаської областей демонструватимуть свої навички та будуть змагатися за перемогу.

На кубку боротимуться найсильніші борці народжені у 2006 році або раніше. Турнір проводиться за офіційними правилами спортивних змагань з вільної та греко-римської боротьби в десяти вагових категоріях: 55, 60, 63, 67, 72, 77, 82, 87, 97 та 130 кг.

Фото: dogp.gov.ua


Основними цілями організації Кубка України є популяризація та розвиток греко-римської боротьби в Україні, підвищення спортивної майстерності, відбір кращих спортсменів у національну збірну команду України до чемпіонату світу з боротьби греко-римської U-23, оцінка роботи тренерів та спортивних організацій, пропаганда здорового способу життя та залучення молоді до спорту.

На офіційне відкриття змагань завітали начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, начальниця управління гуманітарної політики департаменту освіти та гуманітарної політики Анна Гавриш та почесні гості. Вони привітали всіх присутніх, побажали спортсменам успіху, витримки та чесної боротьби, а вболівальникам — яскравих вражень та незабутніх емоцій від перегляду поєдинків.

Про це інформує департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100