реклама Делікат

20 липня о 12.51 до оперативно- диспетчерського управління Черкаського центру екстреної медичної допомоги надійшов виклик, що в м. Черкаси на вулиці Гоголя, 520, лежить чоловік без свідомості.

Фото: КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради»


На виклик терміново було направлено реанімаційну бригаду ЕМД, повідомляє пресслужба черкаської екстренки.

Через 6 хвилин бригада медиків вже оглядала пацієнта. При огляді лікарем було запідозрено, що чоловік знаходиться в стані наркотичного сп’яніння, та розпочато надання екстреної допомоги. Діагноз був правильним, і після введення відповідних препаратів чоловік прийшов до свідомості та почав поводити себе агресивно. А "вдячністю" пацієнта були спроби вдарити медичних працівників та пошкоджений реанімобіль екстренки.

Медики терміново, натиснувши тривожну кнопку, викликали службу охорони та працівників поліції.

Обидві служби оперативно прибули на місце пригоди, але, на жаль, автомобіль було пошкоджено, в ньому розбито заднє скло.

Працівниками поліції було встановлено особу "вдячного" пацієнта та складено протокол про адміністративне правопорушення. Після чого чоловік пішов додому.

«Як результат даного виклику автомобіль вартістю майже 3 мільйони гривень виведено з ладу. Цей автомобіль буде знято з лінії та направлено на ремонт. Медики отримали моральну травму. А "вдячний" пацієнт, почуваючись безкарним, пішов і далі бити та ламати чиєсь майно...» – ідеться в повідомленні.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Петрович 22.07.2024 12:47
Напевно подумав, що в ТЦК везуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100