реклама Делікат

Сьогодні вранці з подвір’я протестантської церкви повного Євангелія «Блага вість», що у центрі Сміли, вирушив мікроавтобус, який доставить 15 жінок ― вдів і матерів загиблих Героїв-смілян ― на відпочинок до Варшави.

Ініціатором і головним організатором цього заходу стала церква «Блага вість», яка займається активною соціальною діяльністю серед різноманітних верств, опікується родинами смілян, де є загиблі у нинішній повномасштабній російської війні проти України. Партнером нинішньої доброї справи виступив Смілянський центр соціальних служб.

Фото Олександра Слепцовського


― Реалізувати цей задум вдалося завдяки співпраці з благодійним фондом Life Song (Пісня Життя), який понад 25 років активно працює з дітьми сиротами та з іншими категоріями на теренах України, ― розповіла модератор поїздки Галина Третяк. ― Дякуючи цьому фонду нам вдалося відправити на двотижневий відпочинок до Польщі групу смілянських дітей, чиї батьки загиблі на цій кривавій війні. Ще одним надійним партнером численних добрих справ, у тому числі й нинішньої, є благодійний фонд U4UKids зі Сполучених Штатів Америки.

Гості зі Сміли перебуватимуть у Варшаві тиждень, протягом цього часу на них чекає насичена програма культурного відпочинку, психологічна допомога. Проводити смілянок прийшли перший заступник міського голови Олександр Лисенко, директорка Смілянського центру соціальних служб Інга Гончаренко, а з напутнім добрим словом і з молитвою на благополучну подорож до мандрівників звернувся пастор церкви «Блага вість» Олександр Коваленко.

Олександр Слепцовський

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100