реклама Делікат

Разом з іншими українськими виробниками, Федерацією роботодавців України, народним депутатом Дмитром Кисилевським, заступницею міністра економіки Надією Бігун, представили можливості нашого виробництва для керівників Черкаської області, територіальних громад та комунальних підприємств.

Про це пише autoconsulting.com.ua

1721658635451688

Начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець зауважив, що пріоритет для українських виробників при публічних закупівлях – один із елементів проголошеної Президентом Володимиром Зеленським економічної політики «Зроблено в Україні», що спрямована на зміцнення української держави в умовах війни.

– Якщо хочемо мати стійку економіку, ми повинні стимулювати українське виробництво, формуючи попит на продукцію, – зауважив очільник Черкащини. – У плюсі справді всі. Тому що до 40% коштів, витрачених громадами на придбання української техніки, повертається в бюджети різних рівнів у вигляді податків, зокрема і місцеві. Класична win-win ситуація.

Каталог української техніки для громад розроблено в рамках реалізації політики «Зроблено в Україні» і закону про локалізацію як інструмент інформування громад щодо наявних локальних виробників техніки. На цей час до каталогу увійшли 32 виробники з 14 областей і понад 255 товарних позицій.

З каталогом ви можете ознайомитись за посиланням: https://catalog-madeinua.com.ua

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100