реклама Делікат

Вперше термін «штучний інтелект» з’явився в 1950 році. Ще в ті роки винахідники перших електронних обчислювальних машин висунули гіпотезу, що через деякий час пристрої зможуть мислити самостійно. Звісно, знадобилися десятки років, щоби з’явилися програми штучного інтелекту.

Варто зазначити, що навіть через 70 років говорити про самостійні прийняття рішень машинами ще зарано. Проте вони вже дуже допомагають людям у розв'язанні багатьох проблем.

543

Переваги ШІ

Вже зараз у багатьох сферах життя використовуються можливості електронного мозку. Серед них:

● рішення складних завдань – комп’ютер дуже швидко знайде закономірності в великих обсягах інформації на відміну від людини, яка втомлюється;

● підвищення ефективності бізнесу – можливість цілодобової роботи;

● більш розумні рішення – комп’ютерний мозок не піддається емоціям чи втомі, тому приймає найбільш практичні рішення;

● автоматизація багатьох бізнес-процесів – співробітники отримують додатковий час для роботи над креативними завданнями.

Тобто незалежно від напрямку діяльності бізнесу, використання штучного інтелекту здатне покращити стан справ.

Застосування ШІ на практиці

Штучний інтелект може сортувати інформації та подавати її користувачам у найбільш зручному вигляді. Наприклад, отримані тисячі електронних листів у архівах, файлах різного формату абощо. ШІ автоматично розпаковує архіви переводить файли в оптимальний для роботи вигляд. При необхідності проводиться порівняння або сортування отриманих даних. Це набагато зручніше, ніж витрачати власний час на ці процедури.

Досвід доводить, що завдяки таким можливостям ШІ можна зекономити до 50% часу! Це лише один із прикладів. Вже існують інструменти для виконання певних завдань. Наприклад, аналізу ефективності роботи додатків. Машина виявить закономірності та надасть відповідні рекомендації адміністратору.

Таким чином, штучний інтелект – невіддільна складова сучасного бізнесу. Спеціалісти SoftwareOne допоможуть впровадити його можливості, порекомендувавши оптимальне програмне забезпечення.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100