реклама Делікат

Знайти, навчити, згрупувати та обʼєднати людей у яких спільна мета та бажання - рятувати, було нашим основним завданням. Люди, які вміють допомагати іншим та часто ризикуючи собою, рятують життя інших - це все про наш оновлений Загін Швидкого Реагування

Загін вже пройшов спеціальні навчання та має досвід реагування та подолання наслідків НС у Черкаській області. Кожен із членів команди закриває окрему ланку та сильний у своєму напрямку, а саме: евакуація населення, перша допомога, рятування з під завалів та інше.

Вдячна НК Червоний Хрест України, Загони швидкого реагування Червоного Хреста України, департаменту управління НС та іншим департаментам за навчання, матеріальне та транспортне забезпечення.

452951219_1933795730417294_794075739310715040_n

Вдячна Головне управління ДСНС України у Черкаській області за підтримку, навчання, обмін досвідом та спільний шляху порятунку людей, які опинилися у надзвичайній ситуації. Пліч-о-пліч, спина до спини допомагаємо людям.

Вдячні всім і кожному, хто долучався і допомагав створити наш загін швидкого реагування. Ще трохи часу і ми презентуємо нашу команду та оснащення.

Вдячна усім, що тепер в Черкаська обласна організація Товариства Червоного Хреста України є команда, яка завжди готова до дії і може швидко та ефективно реагувати на надзвичайні ситуації.

Про це пише голова Черкаської обласної організації «Червоного Хреста» Юлія Холодна, фото Червоного Хреста

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100