реклама Делікат

Інспектори праці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці провели інформаційні відвідування роботодавців у м. Черкаси та Черкаському районі.

Під час спілкування фахівці висвітлили порядок оформлення трудових відносин, особливості звільнення під час воєнного стану, права найманих працівників на щорічну оплачувану відпустку та на безпечні умови праці.

cherkasy-neoformleni-24.07-768x502

Інспектори розповіли, як уникнути шахраїв під час пошуку роботи, а також про те, як не стати жертвою трудової експлуатації, ознайомили з особливостями дистанційної та надомної форм організації праці.

Посадовці також особливу увагу приділили перевагам офіційного працевлаштування, нагадали про відповідальність роботодавця за порушення трудового законодавства, зокрема за фактичний допуск працівників до роботи без оформлення трудового договору.

Про це інформують в управлінні.

Фото управління Держпраці

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-5 #2 Черкаські раби 28.07.2024 21:20
Ми, черкаські проффесійні раби, пишаємось своєю проффесією, не страждаємо від нашого рабства і нікому не дозволимо звільнити нас з нього! А то ходють тут всякі, бродіння розводять серед недозрілих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 Стабилизец 28.07.2024 18:06
Восстание рабов в подсобке ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100