реклама Делікат

Сільськогосподарські дрони – це технологічне рішення, яке змінює аграрну індустрію на краще.

452528266_1987766298350794_306310290017628325_n

Вони сприяють збільшенню врожайності та скороченню витрат .

Однією з головних переваг використання дронів у с/г є можливість значно збільшити ефективність і продуктивність процесів, пов’язаних із вирощуванням культур.

Сьогодні оператор агродронів – це професія не майбутнього, а теперішнього часу. Тому керівництво та фахівці Христинівського управління Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості доклали максимум зусиль, допомагаючи втілити в життя мрію двох ветеранів , адже завдання служби зайнятості - підсилювати економічний потенціал країни шляхом розвитку професійного потенціалу людей .

Христинівчани Торбанюк Геннадій та Фіголь Євген пройшли навчання в Рівненському центрі професійно - технічної освіти, а саме: Геннадій за експерементальним проєктом та Євген, як зареєстрований безробітний.

Чоловіки мають чіткі плани на майбутнє з надання послуг в аграрній сфері.

Слід відзначити, що навчання для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни - безоплатне.

Тож, якщо вас цікавить питання навчання, звертайтесь за допомогою до фахівців Христинівського управління Уманської філії Черкаського ОЦЗ за адресою вул. Соборна, 97 або за тел. (097) 5570973.

Про це інформує прес-служба Центру зайнятості. Фото надане прес-службою

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100