реклама Делікат

25 липня на території КНП "Кам'янська багатопрофільна лікарня" відбулося відкриття меморіальної дошки в пам'ять про колишнього головного лікаря Костянтина Миколайовича Тамка. Костянтин Миколайович відійшов у вічність навесні цього року після тривалої хвороби, залишивши за собою багатий спадок досягнень, серед яких головним було збереження та розвиток лікарні.

Для нього лікарня була справою життя, і до останньої хвилини він переймався її справами, працював над її розвитком і допомагав людям.

452022976_814715847518497_2276646955874089801_n

На відкритті були присутні представники виконавчого комітету Кам'янської міської ради на чолі з міським головою Володимиром Тіроном, депутати Кам'янської міської ради, колеги, друзі, знайомі та родина Костянтина Миколайовича. Меморіальну дошку було відкрито на корпусі терапевтичного відділення.

Виступаючи на церемонії, міський голова Володимир Тірон зазначив: "Костянтин Миколайович Тамко був справжнім патріотом своєї справи, людиною з великим серцем та невтомною енергією. Його внесок у розвиток нашої лікарні важко переоцінити. Він залишиться в нашій пам'яті як людина, яка завжди була поруч у найскладніші часи і зробила все можливе для добробуту наших громадян."

Колеги Костянтина Миколайовича також висловили свої спогади та вдячність за його внесок у медицину та життя лікарні. Вони підкреслили його професіоналізм, людяність та готовність допомогти кожному пацієнту.

Кам'янська міська рада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100