реклама Делікат

В урочищі “Дар’ївське” у місті Шпола нещодавно стартував безкоштовний, літній табір для дітей військових, ВПО, постраждалих від війни спрямований на спортивний розвиток молоді у поєднанні з природою. У програмі табору такоє є обов’язковим прибирання лісу від сміття. Про це розповів інструктор наметового таборування, тренер зі спортивного туризму Дмитро Сивак.Про це пише Шполяночка+

За словами Дмитра, учасники першої табірної зміни, яка закінчилася 27 липня в останній день очищали ліс і зібрали 250 кг сміття — це пластикові пляшки, поліетиленові пакети, інший непотріб. Крім того, діти прибрали розкидані по лісі вінки, якими зазвичай  вшановують пам’ять жертв Другої світової війни на місцях поховань у лісовому урочищі.

DSC_0231-1024x683

“Цілісна табірна зміна утворюється з команд, кожна з яких мобілізується і працює на свій результат, — каже Дмитро, — відповідно під час прибирання кожна команда показала результати своєї екологічної діяльності і отримала свої заохочувальні бали та призи. Діти, які очищають ліс розкажуть батькам і іншим дорослим. Вони точно не будуть смітити самі і не дозволятимуть іншим!” — зауважив табірний інструктор.

Зазначимо, що літній табірний проєкт у Шполі реалізовується за підтримки неприбуткової українсько-американської організації Razom for Ukraine, ГО “За розвиток Шполянщини” спільно зі Шполянською міською радою об'єднаної територіальної громади та тренером зі спортивного туризму Дмитром Сиваком.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100