реклама Делікат

Майно собаче! Що, як ми скажемо вам, що прибирати за песиком можна красиво та радісно?

Один погляд на диспенсер для гігієнічних пакетів з рулоном Earth Rated – і ви біжите відшукувати полишене у траві. Робите три кола кварталом, щоб всі побачили цю стильну штукенцію ніжно-м'ятного кольору і то, який усвідомлений господар ви є. 

Сама назва натякає на ЕКО склад  (Грета схвалює).

dff25680-a6a7-4de3-bcfe-78ba56e88676

Є гачок, аби не нести усе то щастя в руках, та міцний силіконовий ремінець, що регулюється, аби підвісити до сумки або рулетки. Пакети біорозкладні та 100% герметичні (беруть усі неприємні запахи на себе). Витримують будь-які результати вчорашнього пригощання. Стартовий рулон на 15 штук у комплекті є, але підійдуть будь-які стандартні ”бігуді”. 

Poop-пакет брати будете?

Так, прошарені юзери називають ці рoop-рулони саме бігуді. Кажуть, вони забезпечують красу газонів, сприяють отриманню захопливих та вдячних поглядів усіх бабусь мікрорайону та підвищують самооцінку господаря. 

Серйозно, варто почати, і це швидко стає звичкою. Ціна питання не захмарна. 

Зоомагазин E-ZOO онлайн https://e-zoo.com.ua/ua, прикладом, має:

  • 15 шт. (22,8х33 см) за 39 ₴
  • 120 шт. (8 рулонів) за 260 ₴
  • 315 шт. (21 рулон) 727 ₴ 

Плюс накопичувальна бонусна система для постійних покупців, знижки, акції та щире розуміння потреб чотирилапих та їх власників. 

Занадто гламурно?

Є лаконічний чоловічий варіант бельгійського інноватора M-Pets Waste Bag Dispenser двох форм. Є у вигляді кісточки з бамбука. 

Якісь вони невеселі?

Тримайте пастельні з лапками та рожевими леопардовими плямами від M-Pets: 4х20 шт. за 87 ₴. 

А чи можна ароматизовані? 

Авжеж! Є з запахом лимона, троянди або лаванди. Все, аби перетворити цю неприємну рутину на прикольну: рoop-пакетики для естетиків.

Навіщо взагалі цим перейматися? 

По-перше, у більшості міст України існує штраф (у Львові, наприклад, це –  ст. 152 КУпАП: від 340 до 1360 грн.). До речі, якщо ви ризикнете так у Нью-Йорку –  це вартуватиме 500 доларів, в Італії –  100 €, і боже збав на 1500 € забути прибрати у Барселоні та Мадриді. 

А по-друге, вам би не хотілося, аби ваша дитина грала у траві з цими, як багатьом здається, природними кізяками. Бо насправді, біологічні відходи продукують отруйні речовини та містять все те, що мухи так полюбляють розносити. Ви ж не хочете лікувати глисти або щось ще серйозніше?
Крім того, личинки інших паразитів можуть потрапити в ґрунтові води, а це вже не подобається навіть тим, у кого немає дітей (а не лише пані Тунберг). 

Натхненних вам прогулянок!

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100