реклама Делікат

Представники Національної служби здоров’я України провели у Смілі робочу зустріч. Основне питання - це формування спроможної мережі закладів охорони здоров’я міста і, зокрема, створення у Смілі кластерного медичного закладу.

Мова йде про приєднання КНП «Смілянська багатопрофільна лікарня ім. Софії Бобринської» до КНП «Смілянська міська лікарня».

«Я дуже вдячний фахівцям НСЗУ за підтримку нашої громади у такому важливому процесі», - пише мер Сміли.

На засіданні були присутні керівники двох лікарень та їх заступники і представники фінансово-економічних служб цих медичних закладів. У рамках зустрічі презентовано основні аспекти реорганізації надавачів медичних послуг в контексті договорів з НСЗУ.

453315077_1390210415267827_3249324658074213223_n

Також обговорили ключові питання щодо порядку внесення змін до договорів про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій щодо спеціалізованої медичної допомоги у зв’язку з реорганізацією закладів охорони здоров’я міста.

Діалог був змістовний та конструктивний, його результатом буде чітке виконання подальших кроків на шляху реформування медичної галузі Смілянської міської територіальної громади. Про це інформує мер Сміли Сергій Ананко

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100