реклама Делікат

Традиційне визначення кращих спортсменів місяця відбулося на Черкащині за підсумками участі спортсменів регіону в змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. 

За перемогу цього разу змагалися три претенденти: легкоатлети Поліна Дзерожинська й Ростислав Голубович та представниця кінного спорту Олександра Левчук.

Експертна комісія, зваживши на загальний результат кожного спортсмена, звання кращої спортсменки липня 2024 року на Черкащині присвоїла Поліні Дзерожинській.

Фото: noc-ch.ck.ua


Відділення НОК України в Черкаській області відзначить спортсменку та її тренера грошовою премією.

Кандидат у майстри спорту Поліна Дзерожинська взяла участь у чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юнаків, що відбувся в місті Банська Бистриця, Словаччина. Там спортсменка виборола срібло з метання молота. Також Поліна стала учасницею чемпіонату України з легкої атлетики серед юніорів в Івано-Франківську, де виборола золоту нагороду з метання молота. Тренують спортсменку І. Новожилова та Д. Чаплигін.

Майстер спорту України Ростислав Голубович став учасником Кубка України з легкої атлетики, що приймав Львів 13 липня. На змаганнях спортсмен виборов перемогу з бігу на 400 метрів із бар’єрами. Його тренери – Олександр Старовойтов та Інна Василенко.

Майстер спорту України Олександра Левчук випробувала свої сили на чемпіонаті України з триборства серед юніорів (кінний спорт), що проходив у Жашкові 17–20 липня. Спортсменка виборола перше місце в особистій першості серед юніорів. Її тренує Ірина Пономарьова.

 Про це повідомляє відділення НОК України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100