реклама Делікат

Кіровоградська обласна організація ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” запрошує волонтерів із громад Черкаської області скористатися можливостями Програми підтримки волонтерських центрів. 

454792552_1046611233652229_8658968595855786581_n

Програма спрямована на посилення та об’єднання волонтерських центрів, всебічну підтримку у розвитку їхніх виробництв, а підтримкою можуть скористатися волонтерські команди як із юридичною реєстрацією, так і без.

Волонтери - єдина категорія людей, якій системно ніхто не допомагає. Мова йде не про донати, а про допомогу, яка сприяє розвитку і зміцненню волонтерських центрів, підтримці самих волонтерів і волонтерок, - говорить голова КОО ВГО «АССН» Алла Волошина.

У межах Програми волонтерські організації отримають консультації з питань інституційного розвитку, залучення ресурсів, розширення партнерств. Програма також передбачає надання мінігрантів, консультаційної та менторської підтримки щодо запуску та розвитку соціального підприємництва на базі своєї організації.   Учасники Програми зможуть долучитися до онлайн та офлайн навчань, які проводять найкращі експерти\експертки у своїй галузі, посилити навички психоемоційної, допсихологічної допомоги та покращити свою видимість в українському інформаційному просторі.

Зараз менеджмент програми налагоджує співпрацю із черкаськими  волонтерами, які бажають взяти участь у Програмі підтримки волонтерських центрів. Для того, щоб дізнатися більше про можливості, що доступні в межах Програми потрібно заповнити анкету: https://forms.gle/K222ChPjLbdonfHA8. Після опрацювання анкети менеджери Програми підтримки волонтерських центрів зв’яжуться із волонтерами для координації подальших дій.

Довідково: Програма підтримки волонтерських центрів втілюється Кіровоградською обласною організацією ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” в межах проєкту “Волонтерський крафт задля Перемоги” завдяки фінансуванню National Endowment for Democracy. 2 роки Програма діяла тільки на території Кіровоградської області, а вже в липні цього року розширила географію діяльності і тепер її можливостями можуть скористатися і в інших областях: Полтавській, Вінницькій, Дніпропетровській, Черкаській.

Про це повідомляють організатори заходу.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100