реклама Делікат

Міжнародний День молоді, який українці відзначили 12 серпня, не просто свято, це день цвіту нації та надії на європейське майбутнє України.

З нагоди свята у Ватутінському міському Палаці культури відбувся фестиваль патріотичної пісні. Його організатори ставили за мету відродження та популяризацію патріотичної пісні в українському суспільстві. Адже патріотизм - це не тільки гордість за свою країну, але й вміння висловити свої почуття та думки через музику, через мистецтво пісні звернути увагу на важливі соціальні теми, спонукати до об'єднання заради перемоги нашої батьківщини над ворогом.

455249012_896034432560977_5099334285587042278_n

Учасників та гостей фестивалю привітав міський голова Олександр Заборовець. Він побажав молоді знайти себе у житті, здійснити всі свої заповітні мрії.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих у боях за вільну Україну, тих хто не шкодуючи свого життя боронив нашу Батьківщину.

Фестиваль став справжнім святом музики та патріотизму, об’єднавши людей у спільній любові до рідної країни. Серед учасників були як молоді таланти, так і досвідчені артисти, що вже встигли завоювати симпатії слухачів.

Концертна програма вразила різноманіттям жанрів та стилів, а професійне виконання пісень не залишило нікого байдужим. Зі сцени лунали пісні, які були, є і будуть найяскравішою сторінкою духовного багатства України. Кожна пісня наповнена надією, незламним оптимізмом і глибокою любов’ю до рідної землі, прагненням до перемоги.

За активну участь у фестивалі патріотичної пісні юні патріоти були нагороджені грамотами та призами, які вручив очільник громади, пише Ватутінська міськрада.

Фото міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100