реклама Делікат

Будівництво сучасного харчоблоку в Шполянському ліцеї №1 нині виходить на фінішну пряму. Цей уже втілений проєкт у сфері соціально-економічного розвитку громади став виявом піклування про здоров'я й добробут майбутнього покоління.

455018252_439312112428156_1166352147269245869_n

Варто нагадати, що у 2021 році, у ході SWOT — аналізу Шполянської громади членами робочої групи з розроблення Стратегії розвитку громади на 2021-2027 роки було проаналізовано на основі опитування жителів громади сильні й слабкі сторони, можливості та загрози.

У переліку проблемних питань тоді мешканці назвали застаріле матеріально-технічне оснащення закладів освіти. Дійсно, упродовж багатьох десятиліть харчоблок ліцею №1 не відповідав сучасним вимогам. Зношені комунікації, застаріле обладнання та відсутність належних санітарних умов вимагали негайного оновлення.

Реалізація проєкту з будівництва нового харчоблоку стала можливою завдяки спільним зусиллям міської влади, освітян та батьків. Процес був клопітким: від розробки проєкту до проведення тендеру та безпосередньо будівельних робіт. Станом на цей час новий харчоблок оснащений за сучасними технологіями. Повністю оновлено вентиляційну систему, замінено системи водопостачання й водовідведення, оновлено електропостачання. Кухня обладнана новими плитами, духовками, холодильним обладнанням та іншими необхідними приладами. Тривають пуско-налагоджувальні роботи. Особливу увагу приділено впровадженню системи HACCP, яка дозволяє проаналізувати всі етапи приготування їжі та виявити потенційні ризики для безпеки харчових продуктів, тож харчування в ліцеї буде не тільки смачним, а й безпечним.

Відкриття нового харчоблоку має ряд переваг для всіх учасників освітнього процесу: збалансоване харчування, різноманітне меню, комфортні умови для прийому їжі, а для батьків — спокій за здоров'я дітей, упевненість в якості харчування.

photo_5316863642513302648_y-1024x768

Будівництво нового харчоблоку в Шполянському ліцеї №1 — це одне із реалізованих завдань Стратегії розвитку громади на 2021-2027 роки, що стало свідченням турботи про майбутнє, адже збалансоване харчування — це запорука здорового способу життя, високої працездатності та успішного навчання школярів.

Про це повідомили на сторінці Шполянської міської ради.

Фото міськради

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Хаб для ветеранів, приміщення для ВПО, ремонти їдалень, будівництво укриття – що робиться в Шполянській ТГ

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100