реклама Делікат

Із першим робочим візитом до Державної установи «Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» прибула команда Проєкту з розбудови спроможності ЦКПХ.

Візит відбувся у межах Проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», до якого нещодавно долучився Черкаський обласний ЦКПХ.

Протягом трьох днів, 6-8 серпня, з фахівцями обласного ЦКПХ активно співпрацювали, навчали, дискутували і аналізували директорка регіональних програм Проєкту Мар’яна Возниця, фахівчині з розвитку потенціалу Надія Лабанда та Олена Теряєва.

it4-1600x1200

Візит розпочався із зустрічі з керівництвом Черкаського обласного ЦКПХ для проведення самооцінки ефективності Центру завдяки інструменту «GPI» (Індекс продуктивності урядової організації).

Наступного дня до заходу доєдналися 30 фахівців обласного ЦКПХ, з-поміж яких були і представники відокремлених територіальних структурних підрозділів установи.

Фасилітатори презентували учасникам методику ІТОСА – інтегрована оцінка технічного та організаційного потенціалу.

Далі працювали зі сферами потенціалу ЦКПХ та аналізували звіт із результатами самооцінки у кожній сфері. Учасники заходу, розділившись на підгрупи, визначали сильні та слабкі сторони сфер організаційного і технічного потенціалу ЦКПХ.

Після проведеного самооцінювання наступним етапом стало напрацювання робочого плану інституційного розвитку ЦКПХ.

Інструменти «ITOCA» та «GPI» дозволили побачити сильні сторони та зони росту для ЦКПХ, співставити їх із цілями, завданнями і пріоритетами та використати напрацювання для розробки плану організаційних змін, аби посилити спроможність і потенціал Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб.

Про це інформують в організації

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100