реклама Делікат

За місяць працівники управління інспектування складають до двох десятків протоколів на порушників Правил благоустрою міста.

Фото: rada.cherkasy.ua


«15 серпня на вул.Руставі у Черкасах на «гарячому» упіймали чоловіка, який складував будівельне сміття у невизначеному місці, а саме: на зеленій зоні біля контейнерного майданчика. На громадянина за участі свідків складено протокол про адміністративне правопорушення. Свою провину він визнав, сміття відразу прибрав. Проте протокол підписувати відмовився. Йому загрожує штраф від 340 до 850 гривень. Відповідне рішення має ухвалити адмінкомісія», - пояснив заступник начальника управління інспектування Євген Моргонюк.

Найпроблемнішими частинами міста щодо утворення стихійних сміттєзвалищ і несанкціонованого складування відходів є в’їзди у місто.

«Кожне стихійне сміттєзвалище – це наслідок байдужості та недбалості окремих громадян. Дотримуватися встановлених правил мають всі без виключення. А в разі порушення - нести за це відповідальність. Тільки так ми зробимо наше місто чистим і комфортним для життя», - зазначають в управлінні інспектування.

Про це йдеться на сайті Черкаської міської ради.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Марина 17.08.2024 16:24
Лисянська :D :sigh: :sad: :-x команда байдужа до сміття.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Олесь 17.08.2024 16:21
Кожен сміттєвий майданчик - осердя нехлюйства та смердоти. .............. Купа чиновників з безмежними зарплатами нездатна організувати прибирання у місті :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Новий 17.08.2024 12:03
Працівники відділу міської ради приписують собі заслуги інших, в тому числі і свого боса - дяді тоді бездаренка. Їхав, побачив, зняв відіка і на тобі протокол. Учітесь!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100