реклама Делікат

Зустріч провів заступник голови РДА Микола Турик.

Спочатку хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих героїв та всіх, хто віддав своє життя за незалежність рідної землі.

Далі - говорили про державні гарантії та всебічну підтримку.

Ветеранська політика - це не лише про тих, хто після війни повертається у цивільне життя, вона про дружин захисників, їхні родини, сім'ї зниклих безвісти та тих, чиї рідні стали до лав небесного війська.

455793714_828561712750342_4379823740690138717_n

Щоб відчувати увагу і підтримку та не бути сам на сам зі своїми болями і проблемами у громадах створюються ветеранські простори. Такий простір є і в Тернівці, але наразі він ще повноцінно не функціонує.

На умовах співфінансування громада отримала гранд від Solidarity Fund PL in Ukraine та розпочинає облаштування Ветеранського простору у визначеному приміщенні.

Наразі консультаційно-інформаційну допомогу можна отримати у фахівців з питань соціального захисту або через «Єдине вікно» для обслуговування ветеранів війни.

Серед питань, які обговорювалися сьогодні, питання вшанування пам'яті загиблих захисників. Часто їхні родини не мають достатньо коштів на встановлення меморіалів. Саме тому важливо, щоб громади передбачали кошти на ці потреби та надавали посильну допомогу.

Про це інформує Черкаська РДА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100