реклама Делікат

До сервісного центру МВС міста Звенигородки звернулася жителька Шполи з проханням замінити своє перше посвідчення водія, що видавалося їй на два роки, на постійне.

Фото: РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області


В ході перевірки поданих документів у працівників сервісного центру виникла підозра, що  посвідчення водія громадянки, видане ще в травні 2020 року, містить ознаки підробки.

Додатковими перевірками було встановлено, що інформація про посвідчення  водія відсутня в державних реєстрах.

Після прибуття  слідчо-оперативної групи райвідділу поліції власниця підробки дала пояснення, що отримала документ в «поважній фірмі» міста Харкова, де проходила формальне навчання і сплатила за це чималі кошти. А до сервісних центрів МВС не зверталася. І чотири роки вважала, що її посвідчення водія є справжнім.

В ході подальших перевірок також з`ясувалося, що посвідчення з таким номером належить іншій особі, документ був загублений і числиться в розшуку.

Фото: РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області


«Не купуйте фальшиві водійські документи. Пам’ятайте, за це передбачено кримінальну відповідальність. А за кожним незаконно отриманим посвідченням водія стоїть смерть або каліцтво на дорозі», – прокоментував подію заступник начальника Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Вінницькій, Черкаській та Кіровоградській областях Володимир Андрущенко.

Отримати посвідчення водія вперше у законний спосіб можна, лише пройшовши навчання в акредитованих навчальних закладах та склавши іспит в територіальних сервісних центрах МВС».

Пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Перехожий 08.09.2024 09:47
Цікаво звідки зловмисники взнали номер втраченого посвідчення? Очевидно, що без сервісного центру не обійшлися.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100