реклама Делікат

У середу, 28 серпня ц.р., у Каневі пройшла щорічна акція «До школи з радістю!», в ході якої діти з багатодітних сімей, які цього року йдуть до першого класу, отримали шкільне приладдя.

Останні тижні літа для сімей, у яких підростає школяр, зазвичай переповнені клопотами підготовки до нового навчального року. Для батьків, які виховують трьох і більше дітей, – це значна частина витрат сімейного бюджету. Аби бодай частково полегшити цей тягар міська влада щороку в рамках акції «До школи з радістю!» дарує першачкам із багатодітних сімей канцелярські набори.

457493240_835278915459693_5607484211924615996_n

Цього року в Канівській міській об’єднаній територіальній громаді 26 таких дітей. Усі вони отримують зошити, альбоми, ручки, олівці, набори пензликів, кольоровий папір та іншу необхідну канцелярію, яка допоможе дітлашні «гризти граніт науки».

На захід майбутні першокласники прийшли святково вбрані у вишиванки, що додало акції ще більшої урочистості. Заступник міського голови Тетяна Жівотова й виконувач обов’язків начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Семенченко привітали дітей і їхніх батьків із новим навчальним роком.

- Тепер свої іграшки ви залишите вдома, а до школи візьмете портфелі із зошитами, ручками та іншим шкільним приладдям, аби здобувати нові знання, - звернулася до дітей Т.Жівотова та побажала успіхів у навчанні, витримки і мирного неба над головою.

До слова, родини, які не змогли відвідати захід зможуть отримати свої подарунки у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту за адресою (вул. Захисників України, 3 (2 поверх).

Про це пише прес-служба Канівської міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Онуки малодітних 29.08.2024 20:52
високопосадовці в отримали дитячі крісла для легковиків, в яких їх будуть возити до школи, а також безліч інших цінних та дороговартістни х подарунків.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100