реклама Делікат

30 серпня, ювенальні поліцейські Звенигородського району спільно зі співробітниками Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області відкрили «клас безпеки» на базі Сигнаївського ліцею у селі Сигнаївка.

Насамперед перед початком навчального року, правоохоронці нагадали дітям правила безпеки на дорозі. У спеціально облаштованій ігровій зоні для вивчення Правил дорожнього руху поліцейські провели школярам інтерактивне заняття, під час якого опрацювали різноманітні небезпечні ситуації, які можуть трапитися на дорозі.

457450248_931328409038448_1851411259891741581_n

Крім того, правоохоронці розповіли учням про правила мінної безпеки – зокрема, у разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів не можна їх торкатися чи переміщувати, натомість слід негайно повідомити про знахідку на оперативну лінію 102.

Також поліцейські нагадали дітям головні правила безпечної поведінки у школі та в побуті.

Загалом, «Клас безпеки» — це всеукраїнський проєкт, який має на меті навчання школярів правилам пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, а також формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Під час таких занять діти можуть освоїти головні правила безпечної поведінки, а також дізнатися, як діяти у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Про це пише поліція Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100