реклама Делікат

Відбулася премʼєра документального фільму про загиблого журналіста й військового Володимира “Блискавку” Мукана. Відео можна подивитися на YouTube-каналі Gazeta.ua.

Журналісти провели день з родиною Володимира. Побували у знакових для нього місцях і дізналися невідомі історії з життя “Блискавки”. Про це пише Нова Доба

maxresdefault-1

До повномасштабного вторгнення офіцер працював журналістом і редактором у “Газеті по-українськи”, журналі “Країна”, на сайті Gazeta.ua. Був співорганізатором фестивалю Old Car Land. Мав власну агенцію PR і комунікацій “МВ”. На початку Великої війни пішов добровольцем до лав 156-го окремого батальйону 118-ї окремої бригади ТрО.

Виконував бойові завдання в Попасній, Лисичанську, Часовому Яру, на Харківщині. “Блискавка” став командиром першого інформаційного експериментального загону в зоні бойових дій. Отримав офіцерське звання “лейтенант”.

Володимир Мукан загинув 29 квітня 2023 року. У Черкасах вулицю Сурікова перейменували на честь лейтенанта Володимира Мукана. Це перша вулиця в місті, що має імʼя військовослужбовця, який віддав життя за Україну після повномасштабного вторгнення Росії.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100