реклама Делікат

60 підприємців отримають міні-гранти у розмірі 100 000 грн на відновлення бізнесу або реалізацію готового бізнес плану для відкриття власної справи у рамках проєкту Українського Червоного Хреста «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування».

Взяти участь у проєкті можуть ВПО, ветерани та їхні сім’ї, люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї тощо.

NovaPay

Проєкт діє у п'яти регіонах: Черкаській, Тернопільській, Кіровоградській, Миколаївській та Вінницькій областях. Сума гранту розрахована на одну бізнес-ідею та розбита на два рівні платежі.

NovaPay став партнером Українського Червоного Хреста в проекті. Отримати кошти можна буде готівкою в одному з 3500 відділень Нової пошти (лінк). NovaPay працює з Українським Червоним Хрестом напряму, без посередництва інших платіжних систем, що дозволяє працювати швидше і зручніше для усіх сторін.

Для отримання виплати готівкою необхідно:

завітати до зручного відділення Нової пошти;

повідомити касира про переказ від Українського Червоного Хреста та повідомити номер переказу NovaPay;

надати документи, що посвідчують особу;

отримати кошти готівкою.

Інформацію про умови надання міні-грантів по проєкту «Перезавантаження: розширення можливостей для працевлаштування» та нарахування грошової допомоги можна отримати від регіональних осередків Українського Червоного Хреста в областях або зателефонувавши на гарячу лінію: 0 800 332 656.

NovaPay вже виплачує допомогу внутрішньо переміщеним українцям від ООН та інших гуманітарних організацій. Також у відділеннях Нової пошти можна отримати міжнародні грошові перекази RIA, Western Union та MoneyGram.

*соціальна реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100